Υπερδυνάμεις και Ισλάμ: Συμμαχία ή Αντιπαράθεση;

Το Αφγανιστάν ήταν μόνο η αρχή μιας σειράς από ήττες για τις ΗΠΑ και τη Ρωσία* από Ισλαμικές δυνάμεις. Οι ΗΠΑ έχασαν επίσης από το Ιράν στο Ιράκ και αναγκάστηκαν να  αναχωρήσουν από τη Μέση Ανατολή, ενώ η Ρωσία, γονατισμένη από μια σειρά Ισλαμιστικών τρομοκρατικών ενεργειών αμέσως μετά το Μπεσλάν το 2003 άρχισε να προσφέρει στην Τουρκία φθηνό φυσικό αέριο, τεχνολογία για πυρηνικά εργοστάσια και τεράστια χρηματικά ποσά μέσω τουρισμού και εμπορίου ώστε η Τουρκία να σταματήσει να στέλνει και να εξοπλίζει τρομοκράτες μέσα στην ίδια τη Ρωσική Ομοσπονδία. Ταυτόχρονα οι κυβερνήσεις της Γερμανίας και της Μεγάλης Βρετανίας ευνοούν και χειραγωγούν συστηματικά και μακροχρόνια ένα μεγάλο μέρος του Ισλαμικού κόσμου, το οποίο προξενεί προβλήματα στις δύο υπερδυνάμεις. Μια αυξανόμενη μερίδα Γερμανών και Βρετανών ακαδημαϊκών και αναλυτών ανοιχτά πλέον ετοιμάζει την κοινή γνώμη των χωρών τους για το σταδιακό εξισλαμισμό τους, με την αιτιολογία ότι δεν είναι ειναι δυνατή καμία άλλη δημογραφική λύση. Η δε Γερμανία δεν διστάζει να δημιουργεί ακόμα και σοβαρά προβλήματα σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα δεν ακολουθεί φιλοϊσλαμική πολιτική.

Η πραγματική κατάσταση των δύο μοναδικών Χριστιανικών υπερδυνάμεων ΗΠΑ και Ρωσίας οι οποίες θα μπορούσαν ενωμένες να σταματήσουν τον εξισλαμισμό της Δυτικής Ευρώπης, είναι υπερτιμημένη σε πολλούς τομείς. Σήμερα η φτώχεια θερίζει πολύ μεγάλα ποσοστά του Αμερικανικού και Ρωσικού λαού. Η πραγματική τους οικονομία σε σύγκριση με αυτή της Άπω Ανατολής είναι τραγικά χαμηλή. Στον ιδεολογικό τομέα οι δύο υπερδυνάμεις σημειώνουν ήττες ακόμα μεγαλύτερες. Νέα τζαμιά φυτρώνουν κάθε μέρα μέσα στις επικράτειές τους, ενώ δεν έχουν οι ίδιες καταφέρει να κλωνοποιήσουν και να αναπτύξουν τις δικές τους θρησκευτικές παραδόσεις μέσα σε καμία Ισλαμική χώρα. ΗΠΑ και Ρωσία επίσης δεν μπόρεσαν να προστατέψουν πολλούς Χριστιανικούς πληθυσμούς στη Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια, τον Καύκασο και την Αφρική, οι οποίοι έβλεπαν τις ΗΠΑ και τη Ρωσία ως προστάτες και σύμμαχους. Το ηθικό του Ισλαμικού κόσμου είναι στα ύψη ακριβώς επειδή οι δύο υπερδυνάμεις ακολουθούν πολιτικές που εδώ και πολλά χρόνια ευνοούν την αύξηση και εξάπλωση του Ισλάμ.

Στο δημογραφικό τομέα στο εσωτερικό τους οι ΗΠΑ και η Ρωσία επίσης μετρούν καταστροφές. Οι διοικήσεις τους με εγκληματικές πολιτικές και νομοθεσίες έχουν στην ουσία καταστρέψει τους θεσμούς του γάμου και της οικογένειας, δηλαδή τα θεμέλια της κοινωνίας. Η δε άνοδος του παραφιλιακού κινήματος σε Ευρώπη και ΗΠΑ είναι ραγδαία, με αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη επιδείνωση του δημογραφικού τους προβλήματος. Σύμφωνα με το ICCGC, οι δημοσιευμένες στατιστικές των PEW και Eurostat έχουν βασιστεί σε λανθασμένα υπολογιστικά μοντέλα και δεν παρουσιάζουν το πραγματικό μέγεθος του δημογραφικού προβλήματος. Ο πραγματικός δείκτης γονιμότητας πολλών γηγενών πληθυσμών στην Ευρώπη είναι σήμερα κάτω του ένα παιδί ανά γυναίκα (δηλαδή αντιστοιχεί λιγότερο από ένα παιδί σε κάθε γηγενή γυναίκα γόνιμης ηλικίας, γεννημένη από Ευρωπαίους γονείς) έναντι έξι παιδιών ανά γυναίκα σε πολλές ισλαμικές περιοχές της Αφρικής. Κάτι ακόμα που δεν έχει γίνει ευρύτερα αντιληπτό είναι ότι οι δείκτες γονιμότητας όλων σχεδόν των μη Ισλαμικών πληθυσμών του πλανήτη, όχι μόνο των Χριστιανών, είναι οι χαμηλότεροι στην ιστορία της ανθρωπότητας. Παρότι η γονιμότητα ορισμένων ισλαμικών περιοχών επίσης πέφτει, σε πολλές άλλες ανεβαίνει. Στο σύνολο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μέσω δημογραφικών αλλαγών, ο πλανήτης οδεύει προς τον εξισλαμισμό του.

Η ερώτηση εδώ είναι, τι ακριβώς κάνουν οι τρεις μεγάλες υπερδυνάμεις μπροστά σε αυτή την κατάσταση; Τίποτα μήπως;

Οι δεκατέσσερις αιώνες της ιστορίας του Ισλάμ διδάσκουν πως κάποιος μπορεί να το νικήσει μόνο με το δικό του μεγάλο όπλο: τον ιερό πόλεμο για εδαφική επέκταση και την υποχρεωτική αλλαγή θρησκεύματος στους κατακτηθέντες. Αντί να συμμαχήσουν για να ακολουθήσουν μια τέτοια αποτελεσματική στρατηγική, ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα χτυπούν η μια την άλλη όπου μπορούν συχνά διά της ενισχύσεως κάποιας ενδιάμεσης Ισλαμικής δύναμης. Η Κίνα μάλιστα δεν δίστασε να δώσει στον Ισλαμικό κόσμο, μέσω του Πακιστάν, τη δυνατότητα κατασκευής και κατοχής πυρηνικών όπλων. Η Κίνα ενισχύει το Πακιστάν σε μια εποχή κατα την οποία η γονιμότητα των μη Ισλαμικών πληθυσμών της Ινδίας πέφτει ενώ οι εσωτερικοί Ισλαμικοί πληθυσμοί της αυξάνουν, ακριβώς όπως αυξάνουν και οι κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια των γειτονικών Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Ευχόμαστε οι Κινέζοι να κατανοούν ότι αν στο μέλλον πέσει η Ινδία στα χέρια του Ισλάμ, όλες οι παγκόσμιες ισορροπίες θα ανατραπούν μόνιμα υπέρ του Ισλαμισμού, ο οποίος μάλιστα έχει αξιολογήσει τον Κινεζικό πολιτισμό ως ειδωλολατρικό και άξιο εξαφάνισης από τη γη. Το Ισλάμ θα σταματήσει την επέκτασή του μόνο εάν Κίνα, Ινδία, Ρωσία και ΗΠΑ ενωθούν και κινηθούν επεκτατικά ώστε να προσαρτήσουν Ισλαμικά εδάφη στα οποία θα κλωνοποιήσουν τους εαυτούς τους μέσα από την επιβολή των δικών τους θρησκειών – ιδεολογιών. Όσο αυτό καθυστερεί τόσο οι μεγάλες υπερδυνάμεις όσο και ο πλανήτης ολόκληρος θα οδεύουν προς το ορατό πλέον σημείο από το οποίο δεν θα υπάρχει δημογραφική επιστροφή.

Αν συνεχίσουν έτσι, το άστρο και των τεσσάρων θα έχει σβήσει το αργότερο μέσα στα τελη του 21ου – αρχές του 22ου αιώνα.

Γεώργιος Σιδηρούντιος

georgesaos.com

Ελεύθερη αναπαραγωγή και διάδοση.

Αναρτήθηκε στο διαδύκτιο πρώτη φορά στις 11 Ιανουαρίου 2021.

*(Σοβ. Έν.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s